Na een aantal maanden zomerreces gaat aanstaande zondag het NDB rankingseizoen weer van start. Op 7 september wordt het openingstoernooi van het seizoen 2014/2015 gehouden in het prachtige WTC Expo te Leeuwarden. De Friese Darts Bond heeft de eer om dit jaar de aftrap van het rankingseizoen te verzorgen.

De zaal gaat open om 10:00 uur, waarna de jeugd tot 11:00 uur de kans heeft om zich in te schrijven. Om 11:30 begint het jeugdtoernooi. De senioren hebben tot 12:30 uur de tijd zich in te schrijven, waarna om 13:00 uur zal worden begonnen. Er wordt gespeeld in de volgende categorieën: heren A, heren B, dames, junioren, meisjes en aspiranten.

Het 4-sterren Westcord Hotel heeft speciaal voor het Open Fries 2014 een arrangement samengesteld. Een éénpersoonskamer inclusief ontbijt en het gebruik van de verschillende faciliteiten kost 85 euro per nacht. Voor twee personen komt het tarief op 95 euro. Voor meer informatie kijkt u op: www.wtc-hotel-leeuwarden.nl.

De Friese Darts Bond hoopt met elkaar een geslaagd toernooi neer te zetten. Gedurende de dag zullen de regionale media aanwezig zijn. Tevens wordt er een speciale fotoshoot gehouden, waar het mogelijk is een actiefoto te maken.

Adresgegevens locatie:

WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Komt allen aanstaande zondag in Leeuwarden!

 

 

Advertenties